Kuinka suuren varaston tarvitsen?

Varastoa valittaessa kannattaa varaston koko valita oikein. Liian isoa varastoa ei kannata pienelle irtaimistolle ottaa, koska turhasta tilastahan ei kannata maksaa. Toisaalta tila kannattaa miettiä etukäteen, ettei irtaimistoa tuotaessa todeta varaston olevan liian pieni ja kaikki tavarat eivät mahdukaan varastoon.

Kodin irtaimiston varastoimiseen toimipisteessämme on voimassa yleensä asiakkaan oma kotivakuutus. Varmistathan vakuutuksesi laajuuden vielä vakuutusyhtiöstäsi ennen varastointia.

Varastoltamme löytyy 0.5 m2 – 24 m2 kokoisia varastoja. Jos tarvitset varastoa pidemmälle aikajaksolle tai suurempaa säilytystilaa, etsimme sellaisen.

0.5 m² - 3 m²

Pienimmät saatavilla oleva varastomme on suunniteltu arvopapereiden, mappejen, kirjojen, pienten tavaroiden ja muutamien muuttolaatikoiden säilytystä varten. Ne ovat pienestä koostaan huolimatta yllättävän suuria ja sopivat loistavasti esimerkiksi yritysten kirjanpidon pitkäaikaissäilyttämiseen.

3 m² - 7m²

Kolmen neliön varastoon mahtuu yksiön tai kevyemmin varustellun kaksion irtaimisto. Muuttolaatikoita, kodinkoneet, patjoja tuoleja tai jopa moottoripyörä.Suurempiin 7 neliön varastoihin mahtuu kolmion tai pienen omakotitalon irtaimisto. Sohva, ruokailuryhmä, urheiluvarusteita, pyöriä, kausiluontoiset tavarat kuten joulukoristeet.

8 m² - 20m²

Suurimmat varastoltamme löytyvät varastot täyttävät suuremmankin tilantarpeen vaatimukset. Niihin mahtuu suurempienkin omakotitalojen täysi irtaimisto, isot kodinkoneet, huonekalut, televisiot, rumpusetit, pianot yms. Jos tilantarpeesi on vielä suurempaa ja varaston koon riittäminen mietityttää voit ottaa meihin yhteyttä niin keksimme kyllä ratkaisun varastoinnillesi.