Toimipisteemme

Uusituissa varastotiloissamme säilytät kätevästi irtaimistosi turvassa tarvitsemasi varastointiajan mukaan. Varasto on lämmitetty, joten voit tuoda sinne esimerkiksi mökiltäsi elektroniset laitteet ja arvoesineet turvaan talven ajaksi.

Itsepalveluvarastostamme löytyy säilytystilaa juuri tarpeesi mukaan. Tiloistamme löytyy 130 pienvarastoa ja isompi halli kausisäilytykseen, missä voit säilyttää kesämenopelisi (moottoripyörät, veneet, autot) turvallisesti läpi talven pakkasten. Saat myös apua oikeankokoisen varaston valitsemiseen meidän Varastot -sivultamme.

Varastoon pääsee sisälle vain iLOQ-avaimella. Varastolla on käytössä suomalaiset iLOQ älylukot ja kulunvalvonta, joten voit vierailla varastollasi kätevästi ja nopeasti aukioloaikojen puitteissa. Toimipisteeltämme löytyy ympärivuorokautinen tallentava kameravalvonta, minkä avulla takaamme että irtaimistosi pysyy turvassa koko säilytyksen ajan.

Toimipisteemme osoite on:
Ainonkatu 11, 57200
Savonlinna

Se sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Savonlinnan keskustasta kätevästi päätien varrella. Voit myös käyttää alta löytyvää karttapalvelua navigoidaksesi varastollemme.